Møbeldesign

Design og produktudvikling

Jeg har valgt farver til flere møbelkollektioner, blandt andet til Randers+Radius Pure og Dry stole. Naturens materialer og farver var her baggrund og inspiration til farveskalaen, som samtidig er passet ind efter de materialer, der i dag bruges i bygninger og til indretning. Sådanne opgaver udføres i et løbende samarbejde, så I som virksomhed sikres et professionelt resultat og efterfølgende positiv omsætning.

3D-visualiseringer

til fremlæggelse af indretningsforslag er et nærmest uundværligt redskab. Visualisering i 3D sammen med plantegninger og inspirationsplancher giver det optimale grundlag for, at I kan vælge den rigtige indretning.

Møbel design
Design af møbler

Design af messestande

...og indretning af butikker ligger også inden for mine kompetencer. Her lægger jeg vægt på kombinationen af de udstillede varer og standens udtryk, så de sammen understøtter virksomhedens profil.

Butiksindretning er en verden for sig. Jeg har årelang erfaring i at fastlægge butikkens eller konceptets designprofil og ekspertise i at finde og bruge nye og innovative materialer og indretningsdetaljer, der giver de optimale oplevelser for butikkens kunder.

Produktudvikling

Flere virksomheder har gennem årene brugt mig til at assistere ved produktudviklingen, hvor min rolle var fx at foreslå en ny farvesætning af en eksisterende kollektion af møbler, så den matcher stilen for moderne bygninger, tidens populære materialer eller tendenser inden for farver.

Hvad er rumskabende

...og hvordan skaber man et rum ...?

Design af møbler

Design af møbler - blandt andet til virksomheder og offentlige miljøer - er også en stor del af det arbejde, jeg udfører for nogle af mine faste kunder.

Møbeldesign

Her nyudvikles og tilpasses virksomhedens møbler for at tilse og nytænke mulighederne i forskellige indretninger.