Indretning af
kontorer og erhverv

Virksomhedens profil udtrykkes stærkt gennem arkitektur, design og indretning – og vi bruger rigtigt mange timer af vores liv på vores arbejdsplads, så vi skal trives på jobbet – i både kontoret og kantinen.

Som indretningsarkitekt for virksomheder fokuserer jeg på at optimere arealer, funktionalitet og æstetik. Indretningen skal understrege virksomhedens profil på en ny, stærk måde, øge trivslen og derved også produktiviteten.

Indretning erhverv

Indretning af et erhvervslokale tænkes fra helhed til detalje og fra fællesskabet til det enkelte individ. Noget af det, jeg har hjulpet virksomheder med, er alt fra totalindretning, rumoptimering og lyddæmpning af storrumslokaler til at se på virksomheden med kundens øjne, så virksomhedens profil afspejles i indretningen, fra de træder ind ad døren.

Efter en dialog om jeres ønsker og specifikke behov og en gennemgang af rummene, aftaler vi det videre forløb.

Indretning erhverv

Idéen til erhvervsindretning

Idéen med at lade ROOM inspiration håndtere jeres modernisering og indretning er, at I gennem min kreativitet og ekspertise opnår løsninger, der ikke blot matcher jeres behov, men som ofte også kan gennemføres inden for meget små budgetter.

Jeg arbejder uafhængigt af leverandører af inventar, belysning og møbler. Mit fokus er på at skabe harmoni mellem eksisterende inventar og nyindkøb og er uddannet i at skabe den rette kobling mellem gulvbelægning, vægfarver, gardiner, møbelstoffer og inventar.

 

Indretning erhverv

Indretning erhverv

Erfaring med erhvervsindretning

Jeg har stor ekspertise inden for totalindretninger af virksomheder med indretning af blandt andet kontor- og receptionsområder, fællesarealer og kantine. 

De nyeste indlæringsbegreber er mit udgangspunkt for indretningen af bl.a. skoler, institutioner og højere læreanstalter. Så har I et personalerum eller nogle grupperum, der ikke fungerer optimalt, har jeg kompetencen til at tænke rummet, så det fungerer for dem, der skal bruge det – nemlig både elever og undervisere.

Rammerne for undervisningslokalet påvirker kvaliteten af undervisningen. Den nye skolereform stiller større krav til undervisningen og derved også til rummenes indretning!

Jeg har udviklet flere detailhandelskoncepter og indrettet butikker og messestande med udgangspunkt i kundens designprofil.

Erhvervsindretning
Erhvervsindretning

Servicen og prisen

  • Udformning af indretningsplaner, møbel- og inspirationsforslag med forslag til tekstiler, belysning, farvesætning og specialinventar
  • Udfærdigelse af færdigt 3D-tegning og præsentationsmateriale 
  • Projektstyring af store som små indretningsopgaver
  • Løsningsforslag udarbejdes med respekt for de økonomiske rammer, der er afsat.

Fast timepris 650,- kr. ekskl. moms.

Denne måde at arbejde på sparer jer for at inddrage egne medarbejdere til at bruge kostbar tid på at løse indretningsopgaver, samtidig med at I er sikre på et gennemtænkt resultat, der tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

Funktionel og inspirerende totalindretning

Indretningen af et rum påvirker os dagen lang, uanset om vi er hjemme eller på arbejdspladsen. En hensigtsmæssig og tilsigtet sammenhæng mellem valg af materialer, farver og inventar øger vores tilfredshed og giver overskud. Kravene til indretning af administrationsområder i virksomheder stiger i takt med kravene til effektiviteten hos medarbejderne. Nøgleord som harmoni i omgivelserne, ro og ergonomi skal gå hånd i hånd med pladsoptimering af de dyre kvadratmetre.

Jeg arbejder dagligt som sparringspartner med erhvervskunder inden for det offentlige- såvel som i det private-erhvervsliv, om at løse krævende indretningsopgaver, der giver medarbejderne de optimale arbejdsbetingelser og en høj grad af tilfredshed med omgivelserne.