Løsninger
til forbedring


...af de akustiske forhold i virksomheder. Akustiske løsninger behøver ikke være kedelige. Akustikken bliver "glemt" i rigtig meget indretning, hvilket er uhensigtsmæssigt. Dårlig akustik påvirker nemlig trivslen, hvilket igen går ud over produktiviteten og kreativiteten.

Udsmykning

Her giver jeg
mine bud


...på spændende måder at indarbejde akustikken i rummets udsmykning. Individuel udsmykning med indretningen og rummets udstråling i fokus. Akustiske udfordringer – mindre støj er godt, men god akustik er bedre!

Jeg har i ROOM inspiration udviklet og designet meget udsmykning til virksomheder, der ønsker at understrege sin designprofil i indretningen. For at opnå dette arbejder jeg grafisk med tapeter, folier, glas og andre materialer, der spejler virksomhedens profil.

Udsmykning

 

Indretning og anvendelse

...af storrumskontor stiller store krav til akustikken i rummet. Problemer kan afhjælpes ved brug af forskellige materialer og møbler på mange funktionelle og spændende måder. Udsmykningen kan også med fordel bruges til at forbedre akustikken. Dette gælder også i private boliger, hvor et åbent køkken-alrum oftest er udfordret af familien mange gøremål.

Udsmykning omgivelser

 

Lyd påvirker i høj grad

...vores arbejde. Forstyrrende støj kan medføre stress, hovedpine og koncentrationsbesvær. Forskellige lokaler og kontorer giver forskellige udfordringer i forhold til akustikken. Afgørende faktorer er for eksempel rummets udformning, og hvordan der arbejdes i rummet – selvstændigt, i grupper og om der tales meget i telefon. I arbejdet med akustikken er det derfor vigtigt at inddrage medarbejdernes placering, gulvbelægningen, loftet, møbler, udsmykning og skillevægge for at opnå et behageligt arbejdslandskab.

Individuel udsmykning med indretningen og rummets udstråling i fokus.

Akustiske udfordringer – mindre støj er godt, men god akustik er bedre!