Boligindretning for private

Boligindretning

Mangler du inspiration

...og funktionelle råd til, hvordan du indretter din bolig, kan du få assistance af indretningsarkitekt
Tracey Lowe-Museth Gregersen, indehaver af ROOM inspiration.

 • Har du udfordringer med indretningen af din bolig, dit nye hus – eller blot et enkelt rum?
 • Fungerer stuen, børneværelset, gangen eller andre steder i boligen ikke?
 • Står sofaen måske forkert? Er du i tvivl om, hvilke møbler, lamper og tilbehør, du skal investere i, eller hvordan du kombinerer nye ting til boligen med det, du allerede har?
 • Trænger du til inspiration, forslag til farve, idéer til at skabe hygge? Eller synes du, der er for lidt sammenhæng i din bolig?
 • Skal du flytte fra stort til mindre bolig - og mangler overblikket?
 • Står du overfor at skulle bygge om eller nyt – og har du brug for inspiration til rumindretning, materialevalg og belysning?
 • Vil du gerne kombinere egne tanker med indretningsarkitektens idéer?

Hvad enten du selv har idéer, eller du står på bar bund, kan ROOM inspiration hjælpe og inspirere dig til en udtryksfuld og funktionel boligindretning, der afspejler dig og din livsstil.

 Indretning af bolig

Boligindretning

Hvordan kommer du i gang?


Du ringer og aftaler et tidspunkt for et besøg i dit hjem, hvor vi sammen gennemgår dine ønsker og behov. Du kan afhængig af dit behov vælge mellem flere pakker:

 

Mundtligt idéoplæg

Et professionelt mundtligt idéoplæg omfatter bl.a. forslag til rumoptimering og belysning, placering af møbler, tilbehør- og farveforslag. Her gennemgår vi et rum – f.eks. din stue - på 1-2 timer. En sådan konsultation koster 1.500,- inkl. moms og kørsel inden for 30 km. Tillæg af ekstra rum – f.eks. køkken/alrum – koster 750,- inkl. moms pr. rum.

Mundtligt idéoplæg og total boliggennemgang

Et professionelt mundtligt idéoplæg omfatter bl.a. forslag til rumoptimering og belysning, placering af møbler, tilbehør- og farveforslag til hele din bolig. Her gennemgår vi hele din bolig på op til 4 timer. En sådan konsultation koster 3.000,- inkl. moms og kørsel inden for 30 km.

Indretningsgennemgang
og skriftligt indretningsforslag

En professionel indretningsgennemgang og indretningsforslag omfatter:

 • Gennemgang af dit rum
 • Målfast plantegning udarbejdet i professionelt tegneprogram
 • Forslag til farve- og materialevalg
 • Inspirationscollage med beskrivelse af indretningsidéerne
 • Liste over mulige forhandlere ved eventuelle nyanskaffelser
 • Personlig gennemgang af indretningsforslaget

Her udarbejdes indretningsforslag til et rum, f.eks. din stue/alrum. En sådan konsultation koster 6.000,- inkl. moms og kørsel inden for 30 km.

Indretningsgennemgang af nybyggeri

En professionel, mundtlig gennemgang af dit nybyggeri omfatter bl.a. valg og sammensætning af materialer, placering af el-udtag/spots, rumfordeling og rumoptimering, samt placering på grunden. Her gennemgår vi dine bygningstegninger og materialer - på 2-3 timer. En sådan konsultation koster 2.250,- inkl. moms og kørsel inden for 30 km.

Ovenstående pakker er kun eksempler, da ingen indretningsopgaver er ens. Jeg tilretter derfor gerne en pakke til dig og din indretningsudfordring.

MIN VISION

ROOM inspiration ønsker gennem professionel boligindretning at give inspiration og idéer til, hvordan du indrette netop dit hjem funktionelt og harmonisk – med karakter og personlighed!

Indretning af dit hjem er en tillidssag. Jeg arbejder som din professionelle sparringspartner og altid med tanke på dine behov, ønsker og krav.

ROOM inspiration giver professionelle råd om indretning og rumdesign. Med mig som din indretningsarkitekt får du personlig rådgivning, funktionelle løsningsforslag, masser af inspiration og idéer til valg af blandt andet møbler, tekstiler, belysning og farver.

Boligindretning

Tag mig med på råd
når du bygger hus!

Du har sikkert også hørt det; nemlig, at du skal bygge tre huse, før du opnår det optimale resultat og bliver fuldt tilfreds med de fysiske rammer. Min påstand er, at jo, det er måske rigtigt – medmindre du får professionelt hjælp. At bygge hus har mange aspekter og kræver mange beslutninger. Beslutninger om alt – fra, hvordan huset skal vende på grunden, til, hvordan stikkontakterne skal placeres.

Med ROOM inspiration på sidelinjen får du adgang til stor erfaring i netop at vælge rigtigt første gang. Jeg tænker som indretningsarkitekt på detaljen og koordinerer, at de løsninger og materialer, der bliver valgt, harmonerer og komplementerer hinanden og huset. Rådgivning i forbindelse med byggeri af nyt hus koster typisk 2.250,- inkl. moms. Kontakt os på 40 52 40 06 for et konkret tilbud på rådgivning.

Indretningen skal give mening.

 

Indretning af bolig

DINE BEHOV
DINE ØNSKER

Når jeg giver dig råd og vejledning til indretningen, tager jeg udgangspunkt i dig og din livssituation. Jeg bruger tid på at lytte og spørge ind til dine ønsker og behov – og hvad det er, der gør, at du føler behov for ’noget ny inspiration’.

Jeg bestemmer ikke, hvordan du skal indrette dig, men inspirerer dig med spændende og funktionelle indretningsforslag, der fungerer i indretningen af din bolig, så den dækker de behov, du har dér, hvor du er i dit liv.

Vi finder sammen den optimale løsning med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Kreativitet er selvsagt, når jeg indretter. At skabe sammenhæng mellem funktionalitet og kreativitet er min kunst.