Erhvervsindretning

Virksomhedens profil udtrykkes gennem arkitektur, design og indretning – vi bruger rigtigt mange timer af vores liv på vores arbejdsplads, så vi skal trives på jobbet – både på kontoret, i fællesarealerne og i kantinen.

Indretning af kontorer og erhvervslokaler

Som indretningsarkitekt for virksomheder fokuserer jeg på at optimere arealer, funktionalitet og æstetik. Indretningen skal understrege virksomhedens profil på en stærk måde, øge trivslen og derigennem produktiviteten.

Indretning af et erhvervslokale tænkes fra helhed til detalje og fra fællesskabet til det enkelte individ. Noget af det, jeg har hjulpet virksomheder med, er alt fra totalindretning, rumoptimering og lyddæmpning af storrumslokaler til at se på virksomheden med kundens øjne, så virksomhedens profil afspejles i indretningen, fra det øjeblik de træder ind ad døren.

Funktionel og inspirerende totalindretning

Indretningen af et rum påvirker os dagen lang, uanset om vi er hjemme eller på arbejdspladsen. En hensigtsmæssig og tilsigtet sammenhæng mellem valg af materialer, farver og inventar øger vores tilfredshed og giver overskud. Kravene til indretning af administrationsområder i virksomheder stiger i takt med kravene til effektiviteten hos medarbejderne. Nøgleord som harmoni i omgivelserne, ro og ergonomi skal gå hånd i hånd med pladsoptimering af de dyre kvadratmeter.

Tydelige tendenser viser en sammensmeltning af arbejdspladsen og privatlivet. Dette ses også i indretningen hvor elementer og materialer fra den private bolig tages med over til erhvervsindretningen. Tiden for det kolde og industrielle look på arbejdspladser og i institutioner er forbi.

ROOM inspiration håndtere jeres indretnings opgaver

Idéen med at lade ROOM inspiration håndtere jeres indretnings opgaver er, at I gennem min ekspertise og kreativitet opnår løsninger, der matcher jeres behov og gennemføres inden for jeres budget. Jeg er uddannet i at skabe den rette kobling mellem funktion, farver og materialer. Mit fokus er at skabe harmoni mellem eksisterende inventar og nyindkøb. Efter en dialog om jeres ønsker, specifikke behov og en gennemgang af rummene, aftaler vi det videre forløb.

3D-visualiseringer til fremlæggelse af indretningsforslag er nærmest et uundværligt redskab. Visualisering i 3D sammen med plantegninger, inspirationsplancher og materialeprøver giver det optimale grundlag for, at I kan vælge den rigtige indretning.

• Løsningsforslag udarbejdes med respekt for de økonomiske rammer, der er afsat.

• Mundtligt inspiration eller færdigudarbejdet indretningsforslag i 3D

• Projektstyring af store og små indretningsopgaver

• Nybyggeri og renovering af lokaler.

• Materialevalg og møblering.

Timepris 760,- kr. ekskl. moms.

Jeg arbejder dagligt som sparringspartner med erhvervskunder inden for det offentlige- såvel som i det private erhvervsliv, om at løse krævende indretningsopgaver, der giver medarbejderne og brugerne de optimale arbejdsbetingelser og en høj grad af tilfredshed med omgivelserne.