Velkommen til

ROOM inspiration

Virksomheden blev grundlagt i 2002 af indretningsarkitekt og designer Tracey Lowe Museth-Gregersen, som i over 20 år har hjulpet brands, virksomheder og private med alt inden for indretnings- og design opgaver.

Min baggrund for at arbejde med indretning og design er dels en uddannelse som dekoratør, otte års erfaring på en tegnestue samt styring af indretnings opgaver i ind- og udland.Jeg har evnen til at kombinere ønsker og behov, sammen med rummets funktioner. Derved opnår jeg iderige, inspirerende og funktionelle indretninger, der udtrykker din stil eller virksomhedens profil.

For at holde mig ajour inden for farver, trends og design, deltager jeg årligt i ind- og udenlandske messer, trendkonferencer, kurser samt holder mig opdateret igennem forskellige medier.

Ekspertise

Jeg hjælper med alt inden for

– funktionel indretning og design

– farvesætning og materialer

– belysning og akustik

– inspiration og udsmykning

Til offentlige og private virksomheder, eller din private bolig.

Spændende indretning i over.

0ÅR

Formidling

Af opgaver til kunder

Mine opgaver overleverer jeg enten mundtligt, eller skriftligt i form af inspirations oplæg, plantegninger og 3D-visualiseringer udarbejdet i ArchiCAD.​

Når jeg arbejder med indretning, arbejder jeg ud fra kundens –dine – ønsker og behov. Herudfra inspirerer og indretter jeg med funktionelle ideer, der udtrykker dig eller din virksomheds profil. Jeg udvælger de bedste leverandører til den givne opgave, og herigennem leverer jeg totale indretningsløsninger, indenfor nybyggeri og modernisering af offentlige og private virksomheder, samt private boliger.