Boligindretning

Indretning med fokus på funktionalitet.

Professionelle råd om indretning og rumdesign

ROOM inspiration ønsker gennem professionel boligindretning at give inspiration og idéer til, hvordan du indretter netop dit hjem funktionelt og harmonisk – med karakter og personlighed!

Indretning af dit hjem er en tillidssag. Jeg arbejder som din professionelle sparringspartner og altid ud fra dine behov, ønsker og krav.

ROOM inspiration giver professionelle råd om indretning og rumdesign. Med mig som din indretningsarkitekt får du personlig rådgivning, funktionelle løsningsforslag, masser af inspiration og idéer til valg af blandt andet møbler, tekstiler, belysning udsmykning og farver.

Mangler du inspiration

• Har du udfordringer med indretningen af din bolig, dit nye hus – eller blot et enkelt rum?

• Fungerer stuen, børneværelset, gangen eller andre rum i boligen ikke?

• Står sofaen måske forkert? Er du i tvivl om, hvilke møbler, lamper og tilbehør, du skal investere i, eller hvordan du kombinerer nye ting til boligen med det, du allerede har?

• Trænger du til inspiration, forslag til farver, idéer til at skabe hygge? Eller synes du, der er for lidt sammenhæng i din boligindretning?

• Skal du flytte fra stor til mindre bolig – og mangler overblikket?

• Står du overfor at skulle bygge om eller bygge nyt – og har du brug for inspiration til rumindretning, materialevalg og belysning?

• Vil du gerne kombinere egne tanker med indretningsarkitektens idéer?

Hvad enten du selv har idéer, eller du står på bar bund, kan ROOM inspiration hjælpe og inspirere dig til at få en harmonisk og funktionel boligindretning. Jeg bestemmer ikke, hvordan du skal indrette dig, men inspirerer dig med spændende og funktionelle indretningsforslag, der fungerer i dagligdagen og som dækker dine behov.

Tag mig med på råd, når du bygger hus!

Du har sikkert også hørt det; ”man skal bygge tre huse, før du opnår det optimale resultat og bliver fuldt ud tilfreds med de fysiske rammer”.

Min påstand er, at et byggeri er nok, hvis du får professionelt hjælp før og undervejs i byggeprocessen samt til det endelige resultat.

At bygge hus inkluderer mange aspekter og kræver mange beslutninger. Med ROOM inspiration på sidelinjen, inden de endelige beslutninger træffes, får du adgang til stor erfaring i netop at vælge rigtigt første gang. Jeg tænker som indretningsarkitekt på detaljen og koordinerer, at de løsninger og materialer, der bliver valgt, harmonerer og komplementerer hinanden og huset.

Mundtligt indretningsgennemgang af nybyggeri: En professionel, mundtlig gennemgang af dit nybyggeri omfatter bl.a. valg og sammensætning af materialer, placering af el-udtag/spots, rumfordeling og rumoptimering, samt placering på grunden. Her gennemgår vi dine bygningstegninger og materialer på 2-3 timer.

Indretningsgennemgang og indretningsforslag

En professionel indretningsgennemgang og indretningsforslag omfatter

Gennemgang af dit rum/din bolig

Målfast plantegning udarbejdet i professionelt tegneprogram

Forslag til farve- og materialevalg

Inspirationscollage med beskrivelse af indretningsidéer

Liste over mulige forhandlere ved eventuelle nyanskaffelser

Personlig gennemgang af indretningsforslaget

 

Mundtligt idéoplæg og funktionelle indretningsløsninger.

Et professionelt mundtligt idéoplæg omfatter bl.a. forslag til rumoptimering og belysning, placering af møbler, tilbehør- og farveforslag. Her gennemgår vi et rum – f.eks. din stue – på 1-2 timer, eller hele din bolig på 3-4 timer.

Timepris 950,- inkl. moms