Indretning af uddannelsesinstitutioner.

ROOM inspiration har årelang erfaring med indretning af skoler, institutioner og højere læreanstalter.

Funktionel indretning med medarbejderne og brugerne i fokus

De nyeste indlæringsbegreber er mit udgangspunkt for indretningen af skoler, institutioner og højere læreanstalter. Jeg har kompetencerne, ideerne og evnen til at tænke rum, så de fungerer optimalt for dem, der skal bruge dem – både elever og undervisere.

Uddannelsesinstitutionernes indretning påvirker brugernes opfattelse af undervisningen.

Tydelige tendenser viser en sammensmeltning af arbejdspladsen og privatlivet. Dette ses også i indretningen hvor elementer og materialer fra den private bolig tages med over til indretningen af uddannelseinstutioner. Tiden for det kolde og industrielle look på arbejdspladser og i institutioner er forbi.

Inspirerende totalindretning

Indretningen af et rum påvirker os dagen lang, uanset om vi er hjemme eller på en uddannelsesinstitution. En hensigtsmæssig og tilsigtet sammenhæng mellem valg af materialer, farver og møblering øger funktioneliteten og den optimale udnyttelse af læringsmiljøer.

Idéen med at lade ROOM inspiration håndtere jeres indretnings opgaver er, at I gennem min ekspertise og kreativitet opnår løsninger, der matcher jeres behov og gennemføres inden for jeres budget. Jeg er uddannet i at skabe den rette kobling mellem funktion, farver og materialer. Mit fokus er at skabe harmoni mellem eksisterende inventar og nyindkøb. Efter en dialog om jeres ønsker, specifikke behov og en gennemgang af rummene, aftaler vi det videre forløb.

3D-visualiseringer

Jeg arbejder dagligt som sparringspartner med erhvervskunder inden for det offentlige- såvel som i det private erhvervsliv, om at løse krævende indretningsopgaver, der giver medarbejderne og brugerne de optimale arbejdsbetingelser og en høj grad af tilfredshed med omgivelserne.

3D-visualiseringer til fremlæggelse af indretningsforslag er nærmest et uundværligt redskab. Visualisering i 3D sammen med plantegninger, inspirationsplancher og materialeprøver giver det optimale grundlag for, at I kan vælge den rigtige indretning.

• Løsningsforslag udarbejdes med respekt for de økonomiske rammer, der er afsat.

• Mundtligt inspiration eller færdigudarbejdet indretningsforslag i 3D

• Projektstyring af store og små indretningsopgaver

• Nybyggeri og renovering af lokaler.

• Materialevalg og møblering.

Timepris 700,- kr. ekskl. moms.