Om ROOM inspiration

Velkommen til ROOM inspiration. Jeg hedder Tracey og startede ROOM inspiration i januar 2002. Min baggrund for at arbejde som indretningsarkitekt er dels en uddannelse som dekoratør, otte års erfaring fra en tegnestue, flere indretningskurser og konferencer.

Siden 2002 har jeg arbejdet som selvstændig indretningsarkitekt med indretning og givet inspiration og indretningsforslag til både private, offentlige og erhvervskunder. 

Jeg hjælper med alt inden for funktionel indretning, valg af farver og materialer, belysning, inspiration til og udsmykning af din private bolig, institution eller virksomhed. Mine idéer overleverer jeg enten mundtligt eller skriftligt i form af plantegninger og 3D-visualiseringer udarbejdet i ArchiCAD. 

For at holde mig opdateret inden for indretningsfaget deltager jeg årligt i inden - og udenlandske messer, trendkonferencer, kurser samt holder mig opdateret igennem forskellige medier. 

Når jeg arbejder med indretning, arbejder jeg ud fra kundens – nemlig dine – ønsker og behov. Herudfra inspirerer og indretter jeg med funktionelle ideer, der udtrykker din stil eller din virksomheds profil. 

Indretning skal give mening!